Over Karin Udink

Ik ben Karin Udink. Op 1 januari 2004 heb ik de sprong gewaagd en ben ik de eigenaar geworden van logopediepraktijk Vleuten. Een keuze waarvan ik nooit spijt heb gehad!

Voor die tijd werkte ik een aantal jaren bij de GGD Midden Nederland en bezocht ik verschillende basisscholen in de omgeving van Utrecht. Mijn taak daar bestond o.a. uit het screenen van de oudste kleuters, onderzoeken op indicatie, groepslessen geven en kortdurende behandelingen op de scholen zelf. Tevens heb ik met veel plezier in het speciaal onderwijs gewerkt.

Tussendoor gaf ik cursussen aan peuterspeelzaalleid(st)ers over vroegtijdige signalering van spraak/taalontwikkelingsstoornissen bij jonge kinderen en heb ik samen met een collega een theatergezelschap begeleid. Ik gaf daar stem- en spraakadviezen, besteedde aandacht aan presentatietechnieken etc….

Vleuten is een gezellig en vriendelijk dorp om te werken. In 2017 ben ik verhuisd van Utrecht Leidsche Rijn naar Maarssen-Dorp. Daar woon ik met veel plezier samen met man en zoons. Vleuten is nog steeds lekker dichtbij en snel te bereiken.